Suunnalla

7.2.08

Onnikalla onneen

Uusi avopuoliso on valikoitu!

Napakymppihenkisen pähkäilyn, tsuumailun, painokelvottoman läpänheiton ja ohjelma-ajan ylittämisen jälkeen yliopiston pyörätorilta tarttui matkaan musta tsygäliini. Viralliset henkilötiedot kertoivat pyörän olevan merkiltään On the Road. Ilmiselvä Onnikka siis! Tästä yksilöstä olisi Kerouackin kateellinen (kuvia beibestä seuraa myöhemmin)!

Luennot ovat alkaneet, lempparini on kansainvälisen oikeuden kurssi, jota vetää itäeurooppalaisittain ja huutaen englantia fraseeraava täti. Jos aamuluennolla vielä vähän unettaa, sitä kummasti herää viimeistään kun rouva tunkee naamarinsa 10 sentin päähän kasvoista ja tiukkaa "MADAME!! WHAT IS THE FUNCTION OF THE UNITED NATIONS??!!"

Lopuksi viikon aikana heränneitä kyssäreitä:
- Ikeasta sai astioita, joten ei tarvitse enää valmistaa ruokaa muovipussissa (Missä tässä on se kysymyssana?? Hah. Sorry tää levottomuus.)
- Kenen auton avain mulla on ja miksi?
- Miksi Helsinki on ottamassa käyttöön talviterassilämpölamput, kun vastaavasti esmes. Barcelonassa ne ollaan ympäristö- ja järkikäteenheihaloosyistä kieltämässä?
- Miten tää kaupunki voi olla tällainen?

2 Comments:

Blogger Milja said...

Onnittelut uuden elämänkumppanin johdosta! Mäkin aloin jo kaivaa fillaria esiin, kun ei sitä talvee näköjään tullut. Siitepölykausikin alkoi jo.
p.s. onko honda herännyt henkiin?

11/2/08 8:34 ap.  
Blogger Sonja said...

Heizpilzet (juujuu, ehta nimike, en keksinyt itse.. :) ovat kyllä veijareita, ja jossain Barcassa to-del-la-kin laittomia. Mutta kessukeuhkot Suomessa jäätyvät puikoiksi ilman lisälämpöä. Hei ei muuten huono idis! Hah hah, impatkaa Nicorette-muovisätkiä.

14/2/08 11:08 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home