Suunnalla

7.6.07

Crushtrauma

Tarkoituksena oli saattaa kevään opinnot loppuun, kirjoittaa lopputyö valmiiksi - olihan deadlinepäivä - ja mennä tekemään kolmen tunnin koe. Kokeen jälkeen oikeutetusti ulkoilemaan, Päivin viimeinen ilta kaupungissa ja kaikkea. Reppuun oli pakattu korkkarit ja mekko ja maskara.

Liikennevaloissa matkalla koululle päätin jättää vasemman jalkani auton renkaan alle. Hirveän näppärä juttu! Autoilija ei tietenkään pysähtynyt, hollantilaista ystävällisyyttä olla sotkeutumatta muiden asioihin, you know. Takana tulleet pyöräilijät onneksi jeesasivat hinaajan lailla huutanutta heliä.

Ensiapuklinikalla totesivat jalan olevan murtumaton, mutta tarvitsevan lepoa ja lääkettä. Lääkäri kirjoittamasta dutchinkielisestä selostuksesta ymmärsin ainoastaan sanan "crushtrauma". Viitannee sillä jalkaani, joka on liila-musta ja turpeahko.

Tällä mennään siis. Ei pelkoa, että tarvitsisi hetkeen laittaa korkkareita jalkaan. Tai että kouluhommat olisivat onnellisesti ohitse.

Flamingo on hieno eläin, mutta minä toivon syntymäpäivälahjaksi täyskaskoa.

4 Comments:

Blogger Lauri said...

Ou nou!

Noin ei voi käydä kuin sarjakuvissa tai elokuvissa, mutta nyt sekin on siis todistettu, että se onkin normaalia elämää.

Toivottavasti jalka paranee pian ja pääset liikkeelle!

Tsemppiä!

8/6/07 10:11 ap.  
Blogger Heli said...

Kiitskiits, toivomma että jalka mahtuu supikkaaseen heinäkuun ekana viikonloppuna!! Ja yhdellä jalalla humpataan jos ei muuten, tantsuvaje on nimittäin valtava! Löysin itseni jo pari päivää sitten tanssimasta enkeliä keskenäin..

8/6/07 11:55 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Kyllä se siitä! Uskomatonta että ensin varvas ja sitten jalkaterä. Toivottavasti seuraavana ei ole koko sääri vuorossa?

Mahtuisko teiän autossa muuten tulemaan yksi sellainen hienon järeä pyöränlukko?

9/6/07 9:33 ap.  
Blogger Heli said...

Joo, tää on ehkä merkki siitä, että näissä raajoissa on joku valmistusvirhe..liikaa jalkaterää.

Lukkoja en uskalla vielä lupailla, autoon kun pitäisi ensin ahtaa neljän keskikokoisen henkilön lisäksi elämä, jääkaappipakastin (palmeja varten) ja hollantilaiset puuikkunat...sortsit!

11/6/07 11:14 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home