Suunnalla

26.6.07

The End

Blogin päätteeksi kuuluu lausua jotain henkeviä sanoja. Heittää kehiin kokoavia, viisaita ajatuksia, osoittaa olevansa näpeistään nokkelansukkela.

Päässäni ei kuitenkaan liiku tällä hetkellä yhtään fiksua ajatusta. Mikä tuuri, siellä ei nimittäin taida liikkua ajatuksia lainkaan.



Fyysisesti huomaan olevani Suomessa, mutta viimeistään viimeisen 13 vuorokauden tapahtumat ja turhan lyhyet yöunet ovat pehmentäneet pään ja turruttaneet ajatustoiminnan: latvialaisia autokorjaamoja kahdesti lauenneen pakoputken fiksaamiseksi, 21 km ylinopeutta ja puolalainen ratsia, rekkaletkoja, puskatyttöjä ja puskapissoja, itsetuhoisesti posottavia subaruja, visiitti liettualaiseen bordelliin, lentokenttämotelliyöpymistä, venäläistä dancemusiikkia, autossa istumista ja nukkumista, eksymistä, uukkareita, uimista, vapareita, juttujen tason alenemista, sitä itseään.

Suomi vaikuttaa aikamoiselta paikalta. Pidän erityisesti yksikahvaisista hanoista sekä monipuolisista jätteiden kierrätysmahdollisuuksista.

Nyt ajattelin mennä nukkumaan. Mahtavaa kesää!

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hei, etsä voi tätä lopettaa tähän. okei, mä en maksa tv-maksua mut haluun nähdä seuraavan tuotantokauden! tai vähintään uusinnan! kari tapio live-keikalla käy myös...

29/6/07 11:23 ip.  
Blogger Heli said...

hyvä möyhy-petteri, seuraavaa tuotantokautta toivon minäkin! fingers crossed!!

3/7/07 7:51 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

wxbv buaww joybot ropxet i dz q dwj

6/2/11 1:15 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Yksi vaikuttava blogeja olen nähnyt. Kiitos paljon pitää internet classy vaihteeksi. Youve got style, class, uhmakkuus. Tarkoitan sitä. Pidä se ylös, koska ilman Internet on ehdottomasti puuttuu älykkyys.

17/2/13 12:48 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home