Suunnalla

13.12.07

Oletko lintu vai kala?

"Lentoaika Bangkokiin 10 tuntia, vierustoverina tänään neuroottinen kansantanssija. Hyvää matkaa!"

Tämä menee nyt suoraan sinne Cosmoytimeen, mutta aika se ja sama.
(Aikuisena oleminen on tosi siistiä, koska voi unohtaa turhan itsesensuurin ja lisäksi halutessaan avata kaikki suklaajoulukalenterin luukut vaikka joulukuun ekana päivänä ilman että siitä tulee sanomista!)

Asiaan!
Viikkoja jatkuneen vatkauksen jälkeen ostin tänään lentoliput Damin kevääseen. Uuuh, yhtä jännää kuin HKL:n ratikkalipun osto!

Matkustaminen on toki kivaa ja eri kulkupeleissä istuminen on toki kivaa. Vielä hauskempaa on tehdä samalla sekä matkaa että uusia tuttavuuksia: tutustua naapuripenkissä matkaavaan, jutella niitä näitä, ehkä enemmänkin. Toki vieruskaveriin tutustuminen olisi lähes aina teoreettisesti mahdollista, mutta omani ja vieruspenkkiläisten - yleensä 12-vuotiaiden teinipoikien tai hysteeristen eläkeläismammojen - taajuudet eivät kovin usein kohtaa.

Voisiko siis joku tätäkin avautumista lukeva lento-/juna-/bussiyhtiön edustaja ottaa asiakseen järjestää matkoille jotain sutinaa?

Matkalippuja varattaessa olisi maailman pienin vaiva pyytää asiakasta täyttämään kaavake koskien henkilökohtaisia olennaisuuksia, kuten maailmankatsomusta, mielimusiikkia ja lempisarjakuvaa.

Lomakkeen perusteella aateekoo yhdistäisi vierekkäin istumaan samanikäiset ja -henkiset ihmiset, ja kas, kaikilla olisi lystiä! Angstiset teinit saisivat vaihtaa kokemuksia Idols-keikoilta ihan keskenään ja eronneet keski-ikäiset tilittää toisilleen yhteisen omakotitalon myyntiin liittyviä tunnekuohuja. Ja me in-betweenit voisimme elämänsuunnan pohdinnan lomassa huvittuneina kuunnella ja kommentoida teinien ja ikäihmisten juttuja.

Nerokas idea, eh?

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

muthei, totahan tehdaan jo! sun pitaa vaan muuttaa jenkkeihin, kylla ne osaa noi kuviot.

Vaikka jotkut sanoo, etta jatko-osat on aina huonompia kuin alkuperaiset, niin ma pysyn ainaski kestotilaajana. Silla kaikki kuitenkin menee aina katsomaan sen jatko-osan.

Mut saisko sun blogifeedin sit vaikka kannykkaan, ni ei tarvis enaa katsoo iltaysin draamahomppaa ollenkaan ;)

14/1/08 2:25 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home