Suunnalla

26.2.07

Täysmaito on kulutusmaitoa

"Juot maitoa? Raakana?! Ruoan kanssa??!"

Espanjalaisystävättären kulmakarvat kohosivat tarpeettoman korkealle amsterdamilaisen jassiklubin sunnuntai-illassa.

Niin. Maitoa. Kylmää rasvatonta maitoa. Parasta ruokajuomaa. Teillä viini, meillä maito, you know. Ai et? No nyt you know.

Seuraavana yönä en saanut nukuttua, koska mietin suhdettani maitoon (olen edistynyt pohdinnoissani mukavasti mielikuvituskavereista reaalimaailmaan). Keskellä yötäkin teki mieli juoda maitoa, mutta höh, tuo valkoinen kulta oli loppunut. Maitoa voi juoda aina, paitsi aamuisin, krapulassa tai sairaana. Rasvatonta maitoa ostetaan normikulutukseen, kulutusmaitoa riisipuuroa varten, ykkösmaito on kompromisseja varten. Kevytmaidon tarkoitusta en ymmärrä. Myös lämmennyt, kylmäksi tarkoitettu maito on ällöä.

Mutta siitä jassiklubista! Savuinen, hämyinen, ihana jassiklubi kanaalin varrella! Toimii, vaikka inhoaisi jassia. Sinne vien jokaisen tänne suuntaavan vierailijajampan, visiitit kannattaa siis ajoittaa oikein... Ja mikä parasta - jassiklubilta saa myös melkiä!

5 Comments:

Blogger Laura said...

Heli mä NIIN samaistun näihin sun juttuihin! Italialaiset juo aamulla maitoa (ja syövät makeaa, hyhhyi). Nauroivat mun lounas-/illallismaidolle joka kerta.

Ja noista poskipusuista, mä aina vahingossa halasin ku joku yritti, ainaki ekat pari kuukautta. Ja joulun jälkeen uudestaan, kun pääsi unohtumaan.

Ootko jo oppinu kippistelytavoille? Saksalaiset ja ranskalaiset on hurjia niissä. Jos et kato silmiin niin se on sitte 7 vuotta huonoa seksiä. :D

Tsemppiä!!!

27/2/07 1:41 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Mun mielestä on ihan okei juoda maitoa aamulla. Olenks mä jotenkin epänormaali, onks tää Eki-sedälle kirjoittamisen paikka?!

27/2/07 1:54 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Maitoa voi juoda koska vaan ja aina! Minusta se on myös paras krapulajuoma. Tosin krapulassa sen on pakko olla täysmaitoa. Nam.

28/2/07 3:00 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

olikohan maito se ensimmäinen, jota noin määritellään rasvaisuuden perusteella. on ajatus rosenteista liukunut erotteluun. "hylaa vai tavallista" kysyivät, kun laittoivat lattea ja sain sen punaisesta, josta lupaavasti alkaneen värisymboliikan tyrehtymistä harmittelen edelleen. tosin se punainen on aika symppis. noin värinä. täysmaito käsitteenä kovin outo, kun eikö siinä tissistä tippuneessa ole kolmea rossaa enemmän? ainakin maistuu siltä, tosin siihen voi vaikuttaa se lämpötilakin.

ai niin juu ja, mä tykkään piimästäkin.

28/2/07 7:09 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Heeliii!!

Kunnon maitotyttö:) I like mölö också!

28/2/07 9:53 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home