Suunnalla

3.2.07

koti makea koti

ÄÄääääääÖäööäöäöäöäÖäöäöää å! Ihan siitä riemusta, että on näitä ääkkösiä! Nyt voi taas sen yhden keskisuomalaisen kaupungin nimen kirjoittaa oikein.

Vaikka päällimmäinen maku retkestä on antibiootin kelmeys kitalaessa, niin voi pojatjatytöt, oli meillä lystiä. Enemmän kuin osiensa summa, tässä muutama irtale retkeltä:

3000 kilometriä, arviolta 40 eri kulkupeliä - liikkeessä vietettyjä tunteja ei uskalleta lähteä laskemaan. Herkullisia gintoniceja pölyn keskellä, mangoja, banaaneja; kananmunia korvistakin. Bollywood-musavideoita, khmer-karaokevideoita (bollywoodistahan tulee itse asiassa tosi tasokasta kamaa näihin verrattuna), petri munckia. Janin määrittelyä. Mopoja. Karvakamut 3Dnä. Yhteislauluna Tiikerihaita. Mopoja. Kämmenen kokoisia, lihaksikkaita karvaturrehämähäkkejä, muurahaispesä hammasharjassain. Mopoja. Uintia vesiputouksella, pyöräilyä maaseudulla, jalkahierontaa, shoppailua. Kalastajakyliä, mielettömiä temppeleitä, mallorcarusketusta, riippumattoja, tinkimistä, hermareita, maastopaloja, suomalaisen vesi- ja viemärijärjestelmän ylistämistä, Lambada-peruutusäänellä varustettujen bussien ihmettelyä. Mainitsinko jo mopot? 24 h leukojen louskuttamista, maailmanparantamista, mitämissämilloin ja etenkin miksi 2007. Paluulennolla 10 tuntia Peter Forsbergin ruskeaa ja lihaksikasta alaselkää.

Mitä nyt tapahtuu?

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

nythän voi tapahtuu ihan mitä vaan!:)

3/2/07 11:09 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home