Suunnalla

30.1.07

Tiptop

Hipheijahurraa! Lansimaisten vakuutusyhtioiden rahoilla pyorivasta bangkokilaisesta, pienta kaupunkia muistuttavasta sairaalasta loytyi netti! Viela lystimpaa olisi, jos se toimisi! Jos vaikka sahkopostinsa onnistuisi lukemaan. Mutta kun ei, niin ei. Talle sivulle paasti kuitenkin, kiitos siita.

Bangkokissa siis edelleen notkutaan, vaikka suunnan piti olla joku ihan muu jo pari paivaa sitten. Mintunvihrea pyjama ja antibioottitiputus houkutteli kuitenkin sen verran paljon, etta paatin jaada viela toviksi Aasiaan! Jotain indokiinalaista popoa on mahassa, mutta ei hengenhataa! Kotiin ollaan tulossa, kunhan sairaalan leffakanavalta on katsottu tarpeeksi monta jenniferlopezelokuvaa (olen harkinnut jo vakavasti scifileffan katsomista, joten se kertoo aika paljon), ja laivaa on lastattu riittamiin (allalla alkaviin elaimiin kuuluu myos lenkkimakkara). Onneksi kaytiin sunnuntaina pedikyyrissa, etta on edes natit varpaat!

Meno on hyva aina kun ei vituta tai satu!

Jussin ja Emman lahettamat morot tuli eilen perille, kiitos niista!

Nahdaan pian!

16 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Mahtavaa, että olet kunnossa! (ja että maailmassa on sairaala, joka näyttää scifileffoja ;) )

30/1/07 11:01 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

ja jennifer lopezia!! me yritettiin eilen soittaa sulle, mutta emma tavoitti vain läjän öö sairaalaihmisiä. eine cifit muuten hei niin pahoi oo...:)

30/1/07 11:31 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Vointia, hei! Aasiassa on tarjolla noita vatsatauteja näköjään, itse en sairaalaan asti päätynyt.. onneksi teksti kuulostaa ainakin ihan Heliltä :) Halauksia!

30/1/07 11:54 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

mintunvihreästä pyjamasta ei kotvaan toivu, luulen, katse tiukasti töllössä siellä!

myös äitini lähettää terveisiä, että kyllä ne aasian metsät on sellaisia, että voi kamala, että sieltä juuri saa kaikenlaisia tauteja, mutta että kyllähän sinä nyt moiset kestät.

paranehan pian, nähdään sitten!

30/1/07 2:37 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Hei vähän hyvä että meidän meili tuli perille :) Puhuin bangkokkia sairaalan tyyppien kanssa huonolla menestyksellä.

Rutistus!!

30/1/07 3:07 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

tsemppiä helmut! kylsesiit! paska suolitukos!

30/1/07 3:42 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

syrämellisiä terkkuja tuuliviiriltä myös! puuh, puhallan helin pöpöt poes! :)

30/1/07 5:20 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

tsiisus sentaan. Ma olin jo soittamassa kampotsalaista etsintapartiota hatiin kun ei helunasta kuulunut. hyva etta olet kuitenkin tallessa, vaikkakin sitten siina minttupyjamassa. Bangkokilainen sairaala kuulostaa onneksi viihtyisammalta kuin jukatanilainen... Paranehan pian ja nahdaan ja kuullaan.

Ja hei, bileet kalliossa asap. Nyt ne kepit on ikiomat.

30/1/07 6:17 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Muikula! Tein sulle värssyn. Nyt se alkaa.

Heli, oot aika peli.
Epeli.
Ei joka jätkä
varpaita murra
- äh, turha surra,
liian monta niitä muutenkin
mutta että megamaha?
Jaha.
Kas, kulman Jenny kaveriks ota
laatuviihde ei ikinä ole moga :)


(tein IHAN itse, kelaa sitä!)

30/1/07 9:37 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Hei muuten, onko siella sairaalassa naytetty viela sellaista lopez -leffaa kuin monster in law? Nain sen taalla jollain bussimatkalla, enka tieda kumpi laatatti enemman, toyssyt vai kyseinen elokuva... eli tsemppia!

Ja tosiaan oli helpotus kuulla etta olet hengissa - aloin jo eilen epailla etta ne pick upin naiset oli uhranneet sut sinne tien varteen. hui sentaan...

30/1/07 11:52 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Hui mitä uutisia susta kuuluu! Onneksi ei ole hengenhätää, toivottavasti pääset pian kotosuomeen hoitoon. Paljon halauksia!
-Ansu

31/1/07 5:43 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Lisaa murheenkryynia sinne lopez-leffahelvettiin. HS: "Laulaja Kirka Babitzin on kuollut."

Mitapa siina lisattavaa.

1/2/07 2:31 ap.  
Blogger Heli said...

Kiitos kaikille mukanapotemisesta! Kylla runo paivassa parantaa!

Muutaman itkuhysteriakohtauksen (kuulostin ihan Renin ja Stimpyn Renilta) jalkeen neidille saatiin Bangkokin kentalta piletti seuraavalle lennolle - kotona tai siis Suomessa (lasarettivisiitille siellakin) 12 tunnin paasta! Kohtakohtakohta. Jipjei! Aasiaan ei tarvitse tulla toviin.

1/2/07 4:21 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Tervetuloa! Tuleeko joku hakemaan sut kentältä vai tarvitsisitko kyydittäjää?

1/2/07 9:44 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Hupsista, jäi nimi tosta edellisestä. Ansubansulla on nyt pari vapaapäivää, eli voin toimia tarvittaessa kuskina ja oikein mukava olisi muutenkin visiteerata sun luona, mihin täällä Suomessa sitten päädytkään.

1/2/07 9:46 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

JeeJeeJee!

Tervemenoa Eurooppaan, rakas matkatoveri! Kengurumaasta on hyva lukea Aasian turneen vaiheita kun lukeminen vakisinkin naurattaa (ja sattuu persluihin).

Pannaan Aasia jaahylle popoineen paivineen ja surffataan vaikka Pohjanmeressa. Eikohan hollantilaisista rahtilaivoista sen verran aaltoa irtoa, etta ainakin padlailu onnistuu.

Mutta joo, parane pian ja nauti oltermanniruisleivista, purkasta ja salmiakista! Oli sairaaaaaan (heh) hyva reissu, kiitos siita. Pahoittelen kovasti etten paassyt avautumaan sairaalahenkilokunnalle nuoren suomalaisnaisen tarpeista.

Kohtahan taas nahdaan ihan uusissa sotkuissa! Nyt maskaraa naamaan ja paanalle.

-paula

1/2/07 10:57 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home